Overtar store deler av vinteridretten

11.04.2019 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om NENT (Viasat)

Nordic Entertainment Group (NENT Group) har kjøpt de nordiske medierettighetene til en stor del av de mest populære vinteridrettene fra Infront Sports & Media.


Vegard Klubbenes Drogseth, CEO FOTO: NENT Group

Den historiske femårsavtalen inkluderer blant annet verdenscupene i alpint og langrenn, samt en rekke andre grener, og styrker dermed NENT Groups posisjon som leverandør av de beste sportsopplevelsene i Norden.

Fra 2021 kan brukere av NENT Groups strømmetjenester Viaplay og Viafree, Viasats betalings-TV-kanaler og NENT Groups gratis TV-kanaler se vintersport fra følgende konkurranser:*

 • Verdenscupen i alpint for menn og kvinner
 • Verdenscupen i langrenn for menn og kvinner
 • Verdenscupen i skihopp for menn og kvinner
 • Verdenscupen i kombinert for menn og kvinner
 • Verdenscupen i snowboard for menn og kvinner
 • Verdenscupen i freestyle og freeski for menn og kvinner

  Avtalen inkluderer også rettighetene til VM i ski (FIS World Ski Championships) i 2023 og 2025, som omfatter langrenn, alpint, hopp, kombinert, snowboard, freestyle og freeski.

  Vegard Klubbenes Drogseth, CEO i NENT Group Norge sier: “Vinteridrett engasjerer hele Norge hver eneste sesong og er en del av den norske folkesjela. Vi skal sørge for førsteklasses produksjoner, kommentatorer og eksperter til våre sendinger for å gi seerne en best mulig opplevelse. Nå kan seerne glede seg til mer enn 500 timer med vintersport hver sesong på våre kanaler og strømmeplattformer.”

  Kilde: NENT Group Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook