Tre hendelser som sjokkerte en hel verden

07.05.2019 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om DIVERSE

National Geographic Channel med intime intervjuer og hittil usette video og lydopptak. "In Their Own Words" har premiere 18. mai kl. 21.00.


Bernia Madoff FOTO: National Geographic Channel

Peabody-vinner og Emmy-nominerte Tom Jennings («Diana: In Her Own Words», «Challenger Disaster: Lost Tapes»), har i samarbeid med National Geographic skapt miniserien «In Their Own Words». Dokumentarserien skildrer tre utrolige, men sanne hendelser, ved hjelp av nye video- og lydopptak som aldri før har blitt vist. Se hvordan DEA-agentene fanget narkobaronen Pablo Escobar, opplev historien om Wall Street-svindleren Bernie Madoff, og hør når de involverte i Deepwater Horizon-katastrofen forteller om den dramatiske dagen.

Den banebrytende dokumentarserien (3x60min) har et unikt format: «In Their Own Words» gjenforteller tre ekte hendelser som sjokkerte en hel verden, steg for steg, i førsteperson uten forteller. Takket være en historiefortelling uten filter, blir «In Their Own Words» nærmest som å være øyenvitne til det som skjedde. -Det er ingen bedre måte å fortelle en historie, enn å høre det fra de som har opplevd det. I «In Their Own Words» får vi høre direkte fra de involverte, og får tegnet et detaljert bilde av hva som faktisk skjedde, sier executive producer Tom Jennings.

I Narkokrigen forteller DEA-agentene Steve Murphy og Javier Pena om hvordan det var å fange verdens mest beryktede narkobaron. Det overlevende mannskapet fra oljeriggen Deepwater Horizon gjenforteller den tragiske ulykken og hvordan det var å være midt i et brennende helvete, og den beryktede Bernie Madoff diskuterer åpent om hvordan han begikk århundrets finanssvindel. Første episode av «In Their Own Words» har premiere lørdag 18. mai kl. 21.00 på National Geographic. Dagen etter kan episoden strømmes på National Geographic+, som er tilgjengelig for kunder hos Get. Serien vil også være tilgjengelig hos Canal Digital og T-We.

Kilde: National Geographic Channel - Mer om DIVERSE - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook