Nå får «Funkygine» en egen serie

16.05.2019 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TV2

Jørgine «Funkygine» Vasstrand er en av Norges største profiler i sosiale medier og på blogg. Nå skal hun og hennes spreke familie dele sitt spennende liv i «Funkyfam».


Jørgine "Funkygine" Vasstrand og Morten Sundli. Foto: TV 2/Bjørn Wad

I dokusåpen «Funkyfam» blir vi med hjem til en familie litt utenom det vanlige. I serien følger vi Jørgine og ektemannen fotballspilleren Morten Sundli i en innholdsrik tid når de bestemmer seg for å flytte ut av leiligheten i Oslo, og inn i sitt nye hus på Jessheim.

I serien blir vi også godt kjent med resten av storfamilien. Jørgines mamma Trude og lillebror Noah (17) bor i Ålesund, men er også mye i Oslo for å avlaste og hjelpe til med barna. Silas og Emil er Jørgines tvillingbrødre på 21 år. De utdanner seg til personlig trenere og ønsker å følge i søsterens fotspor. – Jeg er veldig stolt av hele gjengen og gleder meg til å vise frem flere sider av familien min, sier Jørgine.

– Jørgine har veldig mye å by på og er en populær profil i «Bloggerne». Det er et naturlig steg for oss at hun nå får en egen serie, og vi er glade for at hun vil dele mer av både seg selv og familien i den nye dokusåpen «Funkyfam». Vi gleder oss til å se mer av denne spreke familien, sier Jarle Nakken, programredaktør i TV 2.

«Funkyfam» får premiere på TV 2 Livsstil og TV 2 Sumo denne høsten.

Kilde: TV2 - Mer om TV2 - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook