Fotballfesten på Youngstorget er tilbake

27.05.2019 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Nent Group

I fjor samlet 10000 fotballfans seg for å oppleve finalen i UEFA Champions League på Youngstorget i Oslo. I år byr sjansen seg igjen.


Foto: NENT Group

Lørdag 1. juni møtes Tottenham og Liverpool i finalen i verdens gjeveste turnering for klubblag. Og i år som i fjor inviterer Viasport og Viaplay til fotballfest midt i Oslo, i samarbeid med Playstation, Nissan og Pepsi Max. På Champions Square kan man oppleve kampen på storskjerm sammen med flere tusen andre fans.

- Når over 10000 fotballsupportere samles på Youngstorget, oser det av engasjement og kjærlighet. Det er en fantastisk opplevelse å se finalen i den gjeveste klubbturneringen, ute blant glade mennesker. Du får ikke en bedre sommerkveld enn det, sier konferansier Michael Andreassen.

Arrangementet åpner allerede klokken 12.00, og på dagtid blir det aktiviteter for alle. Blant annet vil det være muligheter til å møte Youtuber og FIFA-ekspert Randulle, og tidligere landslagsspiller og nåværende Viasport-ekspert Mohammed Abdellaoue. Det blir også muligheter til å delta på Kahoot-sportsquiz på storskjerm, ledet av Andreassen og Rune Bratseth, FIFA-turnering der man kan møte Randulle i finalen, i tillegg til musikalske innslag utover kvelden.

Hovedarrangementet begynner klokken 16.00, og en time senere skal et panel bestående av Petter Veland, Arnstein Friling, samt Bratseth og Abdellaoue lade opp til den store Champions League-finalen. Kampstart er klokken 21.00, og alle som følger med på sendingen på Viasat 4 eller Viaplay har mulighet til å vinne en bil fra Nissan.

Mer om Nent Group - Følg TVNytt.no på Twitter eller Facebook