Annonse

Fortsetter som sponsor av Norway Chess

04.06.2019 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om DIVERSE

Altibox forlenger avtalen med sjakkturneringen Altibox Norway Chess.


FOTO: Altibox Norway Chess

Altibox Norway Chess er en årlig superturnering for de høyest rangerte sjakkspillerne i verden, og spilles på ulike lokasjoner i stavangerområdet. Altibox, som er et datterselskap i Lyse-konsernet, har vært sponsor siden første arrangement i 2013, og nå forlenges samarbeidet med ett år. - Vi heier på alt det gode arbeidet Altibox Norway Chess gjør for å promotere og skape engasjement rundt sjakksporten både innenfor og utenfor landets grenser. Sponsoratet har vært strategisk viktig for oss, og vi gleder oss til å fortsette som sentral lagspiller for turneringen. Samtidig krysser vi også fingrene for at Stavanger blir vertsby for sjakk-VM i 2020, sier leder for merkevare og kommunikasjon i Altibox, Aleksander Eikeberg.

Årets turnering er den sjuende i rekken, og spilles i på Clarion Hotel Energy og i Stavanger konserthus med ti av verdens beste sjakkspillere. Fiber fra Lyse gjør det mulig for sjakkinteresserte fra hele verden å strømme arrangementet. - Altibox Norway Chess har fått en sterk posisjon, men vi skal fortsette å gjøre sjakk enda mer underholdende og tilgjengelig for folk flest. I dette arbeidet er vi helt avhengig av gode støttespillere, og derfor er vi glade for at Altibox blir med oss videre, sier Kjell Madland, gründer og styreleder i Altibox Norway Chess.

Altibox Norway Chess legger stor vekt på trivselen til både spillerne og øvrige gjester under arrangementet, og arrangerer også skoleturnering og flere andre aktiviteter for å skape spilleglede blant barn og unge – og for å løfte sjakksporten ut til enda flere. Nye regler skal gjøre turneringen enda mer publikumsvennlig og spennende gjennom å øke andelen avgjorte partier og samtidig redusere antallet remiser.

Kilde: Altibox - Mer om DIVERSE - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook


Annonse