TVNorge med tidenes norske premierehøst

06.06.2019 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Discovery

TVNorge-eier Discovery Networks slipper denne høsten flere norske produksjoner enn de noen gang har gjort.


Høstlandering TVNorge 2019 FOTO: Discovery

Som vanlig satser TV-huset stort på humor, og kommer blant annet med et helt nytt gameshow med Atle Antonsen og Ylvis-brødrene – og en ny bloddryppende adventskalender med *Jul i Blodfjell*. På Dplay blir det mer true crime og en ny runde med *Ex on the Beach*, mens Gullrute-vinner Else Kåss Furuseth er tilbake med ny dokumentarserie på TVNorge.

– Den eneste måten å henge med i konkurransen om norske TV-seere på, er å produsere mer norsk innhold. Derfor setter vi på et rekordhøyt antall norske TV-programmer denne høsten, hele 26 produksjoner, sier Tine Austvoll Jensen, sjef for TVNorge og Discovery Networks.

– Vi har satt sammen en fin miks av programmer som skal lokke både de tradisjonelle seerne og de digitale. I tillegg har vi Eliteserien som i år har fått en fin oppsving i seertall, og som trekker folk i begge leire. Vi legger opp til en morsom, spennende og svært underholdende høst på Discoverys kanaler og plattformer, sier Austvoll Jensen.

En av høstens nykommere er *Kongen befaler*, et humorspekket og energisk gameshow der Atle Antonsen har med seg Bård og Vegard Ylvisåker, Siri Kristiansen, Maria Stavang, Calle Hellevang-Larsen og Olli Wermskog. Komikergjengen må løse absurde, praktiske oppgaver og utfordringer.

TVNorge har som vanlig mange humorproduksjoner på plakaten. Lene Kongsvik Johansen er klar med sin nye serie *Kongsvikfamiliene*, Espen Eckbo er tilbake som distré åttebarnsfar i *Det kunne vært verre*, Harald Eia leder en ny runde med *Brille*, *Hvite gutter* er tilbake på Dplay, og til jul blir det mer makaber moro med *Jul i Blodfjell 2*.

Det blir langt fra bare humordrama på Discovery den kommende høsten. Det blir også ekse-drama. *Ex on the Beach*, fjorårets store TV-snakkis, er tilbake med sesong to. Dplay sender åtte nye single og eventyrlystne unge mennesker til Mauritius for å nyte livet med nye venner – helt til deres ekskjærester dukker opp én etter én.

Kilde: Discovery - Mer om Discovery - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook