Linnéa Myhre inn i høstens Bloggerne

13.06.2019 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TV2

Linnéa Myhre og Sofie Caroline Nilsen er med når en ny sesong av den populære serien får premiere på TV 2 Sumo og TV 2 Livsstil i august.


FOTO: TV2

Høstens sesong av «Bloggerne» blir den ellevte i rekken. I tillegg til Linnéa Myhre og Sofie Caroline Nilsen er disse med: Martine Lunde kjæresten Aleksander Sæterstøl, Caroline Berg Eriksen og ektemannen Lars Kristian, Anniken «Annijor» Jørgensen, Julianne «Pilotfrue» Nygård og ektemannen Ulrik.

- «Bloggerne» er et av de aller mest populære programmene på TV 2 Sumo og aldri har flere sett programserien som satte nye seerrekorder igjen i sin tiende sesong i vinter. Det er gøy å se at serien engasjerer og treffer seerne sesong etter sesong, sier Jarle Nakken, programredaktør i TV 2.

Linnéa Myhre er kjent som en av landets første og mest leste bloggere, og ble i 2011 kåret til årets beste blogger. Siden gjennombruddet har blitt en kritikerrost forfatter og en aktiv samfunnsdebattant. Hun har gitt ut tre romaner, hvor hun har tatt opp temaer som depresjon og spiseforstyrrelser. - Jeg elsker «Bloggerne» og har sett alle sesongene. Jeg har alltid synes det har sett spennende ut å dele livet sitt på denne måten, og nå var jeg moden for å bli med, sier Linnéa Myhre.

Sofie Caroline Nilsen (20) har det siste året blitt en populær livsstilsblogger, etter å ha tatt med sine blogglesere gjennom sine opp- og nedturer i livet gjennom de siste åtte årene. Hun har deltatt i «Paradise Hotel» hvor hun også traff kjæresten Morten Botten. - Jeg har hatt en drøm om å være med i «Bloggerne» hele veien, og var ikke i tvil da jeg ble spurt. Det blir både spennende og gøy å dele mer – og at leserne kommer enda tettere på livet mitt, familien min og ikke minst livet med Morten. Man får kanskje se en litt annen side av meg enn tidligere, forteller Sofie Caroline Nilsen.

Kilde: TV2 - Mer om TV2 - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook