Blir allmektig i nytt humorprogram på TVN

14.06.2019 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TVNorge/Discovery

Denne høsten står Atle Antonsen i spissen for et nytt humorprogram på TVNorge og Dplay.


Atle Antonsen FOTO: TVNorge

I det humorspekkede, fysiske gameshowet Kongen befaler, har han med seg komiker Olli Wermskog som assistent. Sammen skal de utfordre Bård og Vegard Ylvisåker, Calle Hellevang-Larsen, Maria «Piateed» Stavang og Siri Kristiansen i tant og fjas.

Antonsen inntar rollen som den allmektige hersker, og skal i hvert program dele ut absurde praktiske oppgaver og utfordringer som de andre humoristene må løse på mest mulig kreativt og effektivt vis.

– Jeg gleder meg til å se hva denne gjengen egentlig er god for. Hvordan går de frem for å fylle et eggeglass fortest mulig med tårer? Eller hva med å sjekke hvem av dem som er flinkest til å underholde ordføreren i Karasjok? Jeg skal virkelig legge meg i selen for å finne de mest idiotiske utfordringene, og jeg skal være knallhard når jeg bedømmer hvor fjollete de blir løst av denne gjengen, sier Atle Antonsen.

Humoristene må utføre oppgavene helt på egenhånd og aner ikke hvordan de selv, eller motstanderne deres, har klart seg før de samles i studio for å se på resultatet. – Skitne triks og bestikkelser er lov underveis, men når alt er sagt og gjort, og all verdighet har forduftet, er det opp til meg å bestemme hvem som blir ukens vinner, sier Atle Antonsen.

Antonsen har medvirket i flere ulike TVNorge-programmer. Han var den litt usympatiske Toffen i Jul i Blodfjell, hadde hovedrollen i NAV, har spilt rollen som Bent i både Nissene på låven og Nissene over skog og hei, og han har medvirket i flere episoder av Brille.

– Vi er veldig glade for at Atle skal tilbake på skjermen hos oss igjen. Atle er en fremragende humorist og jeg tror dette konseptet passer ham ypperlig, sier Eivind Landsverk, nordisk programdirektør i Discovery Networks.

Kilde: TVNorge - Mer om TVNorge/Discovery - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook