Annonse

RiksTV på bredbånd i deler av Finnmark

19.06.2019 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om DIVERSE

RiksTV blir nå tilgjengelig via fiber i Finnmark og inngår avtaler med InfraNord og Luostejok:


Christopher Knudsen og Lars Storelv. FOTO: RiksTV

Luostejok Kraftlag SA og InfraNord i Finnmark ønsker nå å tilby sine kunder TV-tjenester fra RiksTV. Det betyr at RiksTV blir innholdsleverandør av TV-tjenester i kraftselskapenes fiberdistribusjon. Selskapene har til nå hatt TV-avtale med HomeBase fra Get.

- Vi er stolte av samarbeidet og muligheten til å levere underholdningstjenester til nye kunder i Finnmark. I disse dager jobber vi intensivt for å sørge for en god overgang til oss, og har tett dialog med partnerne. Vi skal levere en moderne TV-tjeneste med høy kvalitet, som jeg er trygg på at kundene skal bli fornøyde med, sier Christopher Knudsen, direktør for forretningsutvikling og teknologi hos RiksTV.

Allerede fra juni 2019 kan InfraNord og Luostejok levere underholdningstjenester fra RiksTV til sine fiberkunder.

- Vi er glade for at vi har fått til en god avtale med RiksTV. Dette vil gi våre kunder et svært godt TV-tilbud. RiksTV tilbyr kundene valgfrihet i størrelse på TV-pakkene. De kan velge mellom mindre TV-pakker til komplette løsninger. Våre kunder har all grunn til å være fornøyde, sier Lars Storelv, administrasjonssjef i Luostejok Kraftlag.

Kilde: RiksTV - Mer om DIVERSE - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook


Annonse