Sven Nordin i ny familiekomedie på TV 2

19.08.2019 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TV2

Sven Nordin spiller hovedrollen i TV 2s nye familiekomedie, sammen med Ole Christoffer Ertvaag og Janne Formoe.


Foto: Tarjei Krogh. F.v: Ole Christoffer Ertvaag, Janne Formoe, Sven Nordin, Johannes Blumenthal

Innspillingen av familiekomedien er i gang, og i hovedrollen finner vi Sven Nordin. Nordin er en av Norges mest folkekjære skuespillere og har gjort stor suksess i alt fra ”Mot i Brøstet” til ”Elling”, ”Lilyhammer”, Børning”, ”Valkyrien” og ”Wisting”. Nå er han tilbake på TV 2 i rollen som Johnny, en farfar litt utenom det vanlige.

- Dette blir en underholdningsserie for hele familien, og ambisjonen er at både barn, foreldre og besteforeldre kan se den sammen. Slike serier synes jeg det er litt mangelvare på, sier Nordin.

Johnny vender tilbake til Norge etter å ha bodd i Danmark en del år, der han forlot sin sønn og sin kone etter en tur til Legoland for 20 år siden. Siden den gang har han levd som en uortodoks og sjarmerende levemann med til dels lyssky forbindelser. Ettersom han står på noe bar bakke når han vender hjem, forbarmer sønnen Steinar (Ole Christoffer Ertvaag) seg over ham, og lar ham bo i kjellerstua i huset der han har etablert seg med kona Mari (Janne Formoe) og deres tre barn: Adrian (Johannes Blumenthal), Mille (Evelina Bertelsen) og Alfred (Jonah Sørensen).

Johnnys stil er direkte og upolert, mens sønnen Steinar og kona Mari står for en mer pedagogisk og politisk korrekt linje, i hvert fall på utsiden. Særlig far og sønn er tydelig splittet i sitt syn på barneoppdragelse, parforhold og kjønnsroller – men kanskje er de likere enn de våger å innrømme. Serien er skrevet av Terje Solli, Line Fougner Christensen, Eirik Moen Holsve og Simen Berg. Line Fougner Christensen har regi. Serien produseres av Seefood TV for TV 2, og kommer på TV 2 i 2020.

Kilde: TV2 - Mer om TV2 - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook