Ex on the Beach-universet utvides

20.08.2019 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TVNorge/Discovery

Ex on the Beach utvider universet med to nye programserier, tilgjengelig på Dplay


Deltagere Ex On The Beach FOTO: Discovery

Fjorårets største TV-snakkis og strømmekomet er endelig tilbake, når Dplay igjen sender åtte single og eventyrlystne unge mennesker til Mauritius i "Ex on the Beach Norge".

I år er Ex-universet utvidet med hele to produksjoner. Etter hver episode i høst får deltakerne snakke ut med Hasse Hope om kjærlighet, krangler, sex og drama i en vodcast, som blir tilgjengelig både på Dplay, YouTube, og som en egen podcast. I tillegg får utvalgte deltakere fra begge sesonger kameraer på slep i reality-serien *Ex and the City. Ex and the City* har premiere senere i høst, og serien følger deltakerne og deres liv i byen etter at de har forlatt paradisøya og dramaet i Ex on the Beach.

Til overveldende reaksjoner, og med skarp konkurranse fra andre realityformater, seilte *Ex on the Beach Norge* opp som en usannsynlig strømme-suksess for Dplay i fjor høst, og «Ex on the Beach» ble et av de fem største Google-søkene i Norge i 2018.

– Ingen hadde forventet den formidable suksessen som første sesong av* Ex on the Beach Norge* ble, ei heller engasjementet serien skapte. Men vi hadde en klar målsetting om å nå en yngre målgruppe, og det klarte Dplay med denne serien. Vi har jobbet hardt for å matche den fantastiske casten vi hadde i første sesong, og jeg kan love at det går hett for seg på Mauritius også i år, sier Eivind Landsverk, programdirektør i Discovery Norway.

I *Ex on The Beach Norge* blir åtte single menn og kvinner sendt til en luksuriøs strandlocation for å bade, flørte og feste. Men gammel moro lurer i vannskorpa, og deltakernes eks-kjærester dukker én etter én opp i luksusvillaen for å bli med på festen. Noen er ute etter hevn, andre søker ny gnist i gamle følelser.

– Jeg tror sjelden vi har hatt deltakere på skjermen som har gått mer «all in» enn denne sesongens deltakere. Vi har, for første gang i Skandinavia, med oss en homofil deltaker. Vi har også tatt med oss en jurist, en brannmann og to brødre til Afrika. Det er med skrekkblandet fryd jeg ser frem til å se hva de finner på i villaen, sier Landsverk.

Kilde: TVNorge/Dplay/Discovery - Mer om TVNorge/Discovery - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook