Ny norsk dramaserie på Viaplay

22.08.2019 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Nent Group

Anders Danielsen Lie og Anders Baasmo har hovedrollene i den nye Viaplay Original-serien «Besatt» som kommer på Viaplay og TV3 i høst.


Anders Danielsen Lie og Anders Baasmo - Foto: NENT Group / Viaplay

Fire innvandrergutter blir funnet døde i et tomt badebasseng, og saken fremstår som et mysterium for politiet. Etterforskerne Sander (Baasmo) og Max (Danielsen Lie) blir satt på saken, men oppdager raskt at dette er en etterforskning utenom det vanlige.

Den nye dramaserien «Besatt» består av åtte episoder og har premiere på Viaplay og TV3 torsdag 31. oktober. Serien følger «Wisting» som den neste store dramasatsningen til Nordic Entertainment Group (eier av Viaplay og TV3, m.fl.).

«Besatt» er produsert av Miso Film, med Rune Denstad Langlo (Nord, Welcome to Norway) og Eirik Svensson (Natt til 17., Unge Lovende) på regi. Serien er skapt og skrevet av Megan Gallagher, som tidligere har skrevet Grand Hotel (2016) og Grenseland (2017-2018).

Regissør Rune Denstad Langlo mener at samspillet mellom Danielsen Lie og Baasmo har vært fantastisk. – Vi er veldig fornøyd med å ha klart å samle så mange dyktige skuespillere til denne serien. Samspillet mellom Anders (Danielsen Lie), Anders (Baasmo), Selome (Emnetu) og Marius (Kolbenstvedt) har vært fantastisk. Vi har funnet noen veldig dyktige nye ansikter som utfyller hovedkarakterene på en veldig god måte, forteller regissøren.

«Besatt» beskrives som en krimserie med overnaturlige elementer. Hovedpersonene må konfrontere sine egne demoner samtidig som at de etterforsker en alvorlig og mystisk drapssak.

Mer om Nent Group - Følg TVNytt.no på Twitter eller Facebook