Annonse

Superstjerner redder verden i ny serie

05.09.2019 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om DIVERSE

Hugh Jackman, Pharrell Williams og Usher er noen av superstjernene som dukker opp i National Geographics nye dokumentarserie, som fokuserer på å løse de største verdensproblemene.


Usher i Verdensløftet. Foto: National Geographic

National Geographic har i samarbeid med P&G produsert serien «Verdensløftet», som tar for seg de største utfordringene menneskeheten står overfor akkurat nå. Serien går tett på bevegelsen Global Citizen, som forsøker å løse verdensproblemer ved hjelp av kjendiser, aktvister og helt alminnelige mennesker.

Mange av dagens største verdensproblemer bunner i ekstrem fattigdom, og i mer enn ti år har Global Citizen jobbet for å oppnå FNs mål: utrydde ekstrem fattigdom innen 2030. Samarbeidet mellom National Geographic, P&G og Global Citizen (ACTIVATE) er derfor inngått for å mobilisere flest mulig seere verden over og øke bevisstheten rundt ekstrem fattigdom, ulikheter og spørsmål som omhandler bærekraft.

Vi følger en rekke superstjerner, også kjent som viktige aktivister, når de retter søkelyset mot de største verdensproblemene og tar opp kampen mot ekstrem fattigdom. Kjente fjes som dukker opp i dokumentaren er Hugh Jackman, Pharrell Williams, Usher, Priyanka Chopra Jonas, Becky G, Common, Rachel Brosnahan, Gayle King, Bonang Matheba, Darren Criss and Uzo Aduba.

«Verdensløftet» består av seks episoder, hvor hver episode fokuserer på et spesifikt verdensproblem. Både de rammede, grasrotaktivister og superstjerner forteller hvordan problemene berører dem på et personlig plan, og hva som kan gjøres for å løse de ulike utfordringene. Vi får blant annet innblikk i temaer som ekstrem fattigdom, utdannelse og plastforurensning.

«Verdensløftet» har premiere fredag 6. september kl. 19.00 på National Geographic.

Kilde: National Geographic - Mer om DIVERSE - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook


Annonse