Annonse

Klart for American Horror Story: 1984

18.09.2019 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om DIVERSE

Den Emmy- og Golden Globe-vinnende grøsserserien er tilbake med en niende sesong, «American Horror Story: 1984». Serien har norgespremiere torsdag kl. 22.00 på FOX.


Foto: Fox

Den prisbelønte serien har i flere sesonger skremt vettet av de fleste. «American Horror Story» er et ekstraordinært kostymedrama med en kjerne anerkjente skuespillere, hvor hver sesong byr på nye historier.

Til fansens store frustrasjon er det som vanlig lite informasjon å oppdrive om den nyeste sesongen, og serieskaperne Murphy og Falchuk holder i kjent stil kortene tett til brystet.

Det vi vet så langt er at sesong ni er inspirert av 80-talls grøsser og slasher-klassikere som «Friday the 13th» og som tittelen tilsier skal vi tilbake til 1980-tallet (rettere sagt 1984), hvor en morder er løs på Camp Redwood. Sesongen bærer preg av et estetisk og lekent uttrykk, hvor musikk og kostyme trekker oss tilbake til et tiår det er vanskelig å glemme.

Medvirkende: Emma Roberts, Cody Fern, Billie Lourd, Leslie Grossman og John Carroll Lynch returnerer for den nye sesongen. Nykommere: Zach Villa (Shameless), Matthew Morrison (Glee), Angelica Ross (Pose), DeRon Horton (Dear White People) og olympisk gullmedaljevinner Gus Kenworthy (Olympic Dreams).

«American Horror Story: 1984» har norgespremiere torsdag 19. september kl. 22.00 på FOX.

Kilde: Fox - Mer om DIVERSE - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook


Annonse