Jan Thomas søker drømmeprinsen

23.09.2019 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TVNorge/Discovery

Den populære programlederen og podcastfavoritten Synnøve Skarbø skal tilbake på TV-skjermen igjen. I oktober vender hun nesa mot Sør-Afrika for å lede programmet Jan Thomas søker drømmeprinsen.


Synnøve Skarbø FOTO: Kristian Myhre / TVNorge

– Dette er tidenes drømmejobb for meg. Og for en drømmemann jeg skal hjelpe å finne en kjæreste! Jeg gleder meg til alt med dette programmet. Jeg ser fram til å få tilbringe flere uker i strekk med landets morsomste og snilleste mann og jeg gleder meg i hjel til å være en del av en stor TV-produksjon igjen, sier Synnøve Skarbø.

Sist Skarbø var å se på TVNorges kanaler var i ryddeprogrammet Norske rotehjem, hvor hun hjalp nordmenn med å få orden i hjemmene sine, inspirert av sin egen ryddebok Synnøves system. Jan Thomas søker drømmeprinsen kommer på TVNorge og Dplay våren 2020.

I programmet som Skarbø skal lede er det tolv håndplukkede friere som skal kjempe om Jan Thomas’ hjerte. De skal bo sammen på en idyllisk vingård i Sør-Afrika, og de blir sendt på både romantiske og actionfylte dater med Jan Thomas i spektakulære omgivelser. For hvert program må én beiler forlate ranchen, helt til bare én kandidat står igjen.

– Synnøve er veldig nysgjerrig som person og oppriktig interessert i menneskene rundt seg, så at det er hun som skal følge Jan Thomas i jakten på en kjæreste tror jeg kommer til å bli veldig bra. Hun er en varm, flink og dyktig programleder som evner å se humoren i situasjoner. Vi ser fram imot å få Synnøve på skjermen igjen, sier Eivind Landsverk, nordisk programdirektør i Discovery Networks.

Kilde: TVNorge/Dplay/Discovery - Mer om TVNorge/Discovery - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook