Eurosport og Twitter i samarbeid om OL 2020

21.10.2019 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TVNorge/Discovery

Discovery og Eurosport inngår samarbeid med Twitter for OL i Tokyo i 2020, noe som blant annet innebærer at åpnings – og avslutningsseremonien vil sendes direkte på Twitter neste sommer.


FOTO: Discovery

Discovery og Eurosport har inngått et innholdssamarbeid med Twitter for de olympiske sommerlekene i Tokyo neste sommer. Samarbeidet er en viktig del av Eurosports digitale strategi for Tokyo 2020, som fokuserer på å tilby seere over hele Europa OL-innhold på så mange skjermer som mulig.

— Vi er svært glade for et samarbeid med Twitter som vil kunne spre Eurosports prisbelønte OL-dekning til enda flere mennesker over hele Europa. Twitter er den fremste plattformen for liveinnhold og dialog, og den perfekte plattformen for å utvide rekkevidden av Eurosports dekning av Tokyo 2020, sier administrerende direktør for Eurosport Digital, Paul Rehrig.

Samarbeidet medfører at både åpnings- og avslutningsseremonien vil bli sendt direkte på Twitter, i tillegg til reportasjer og høydepunkter både før og under lekene i Tokyo.

— Folk kommer til Twitter for å oppdage og snakke om hva som skjer, og OL vil være det største sportsøyeblikket i 2020. Vi er glade for å kunne tilby høydepunkter og livedekning av åpnings- og avslutningsseremonien til fans over hele Europa, noe som vil bli en solid ekstra driver for OL-samtalene på Twitter, sier Kay Madati, global visepresident og sjef for innholdspartnerskap i Twitter.

I tillegg til innholdssamarbeidet har Eurosport og Twitter inngått et annonsepartnerskap for OL i Tokyo. Discovery og Eurosport vil tilby annonsørløsninger for alle de globale hovedsamarbeidspartnerne til IOC. I tillegg vil Twitter kunne tilby annonsører en annen mulighet til å koble seg til Eurosports dekning av lekene. Alt offisielt innhold fra Eurosport på Twitter vil kunne bli solgt som Twitter in-stream-sponsorater av salgsteamene til Discovery, Eurosport og Twitter.

Kilde: TVNorge/Dplay/Discovery - Mer om TVNorge/Discovery - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook