Spinoff for jakten på Kjærligheten

23.10.2019 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TV2

«Jakten på kjærligheten» får sin egen spin-off serie på TV 2 Sumo. Nå blir det «Kjærlighet til alle».


Programleder Gunhild Dahlberg med Vegar Valbø, Else Strøm Larsen og Sondre Stubrud. Foto: Espen Solli/TV 2.

Tre tidligere «Jakten på kjærligheten»-profiler får nå en ny sjanse til å finne kjærligheten. Denne gang i «Kjærlighet til alle» på TV 2 Sumo.

- Dette er et morsomt og spennende konsept hvor tre single Jakten-profiler flytter inn og lever sammen med friere på en vakker gård. Spin-off-serien er mer løssluppen og friere enn «Jakten på kjærligheten», og det meste underveis skjer organisk med kamera på slep. Og det skjer mye underveis i oppholdet når folk bor så tett på hverandre, det oppstår mye følelser, sier programleder Gunhild Dahlberg.

I motsetning til i «Jakten på kjærligheten» hvor bøndene får frierbrev og kan velge selv hvilke friere de vil møte, er det i «Kjærlighet til alle» valgt ut friere til Jakten-profilene av en erfaren redaksjon gjennom mange år i «Jakten på kjærligheten», TV 2 og i samarbeid med programleder Gunhild Dahlberg, gjennom lange og grundige samtaler.

Frierne vet heller ikke på forhånd hvilke Jakten-profiler de får møte når de ankommer. Jakten-profilene står fritt til å sende hjem friere når de ønsker det og når deltagerne minst venter det kan det dukke opp overraskelser på gården.

- Det var ganske fasinerende å være programleder for «Kjærlighet til alle» og få være vitne til blind dating og de andre situasjonene som oppstår mellom frierne og Jakten-profilene. Serien byr på hele følelsesspekteret når man setter folk så tett sammen over tid, sier Dahlberg.

Det er to tidligere friere og en bonde fra «Jakten på kjærligheten» som når får en ny sjanse til å finne kjærligheten på TV 2 Sumo: Else Strøm Larsen (36) fra Bryne, Vegar Valbø (32) fra Drangedal og Sondre Stubrud (32) fra Øyer.

Kilde: TV2 - Mer om TV2 - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook