Barnesuksess blir ny originalserie på Viaplay

01.11.2019 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Nent Group

Nordic Entertainment Group fortsetter å satse på de yngste – i starten av neste år lanseres «Mias magiske verden», en Viaplay Original og spinoff-serie fra en suksess på YouTube.


FOTO: Viaplay

Den animerte serien følger den populære «Little Baby Bum»-karakteren Mia og hennes to bestevenner Oskar og Tilde. De havner i situasjoner som krever kreative løsninger og som også kan utføres i virkeligheten.

«Mias magiske verden» er en spinoff-serie av en av verdens mest populære digitale barneserier, «Little Baby Bum», som har over 47 millioner abonnenter på YouTube og totalt mer enn 30 milliarder episodevisninger.

Barneinnholdet på Viaplay vokser stadig med nye egenproduksjoner som «Fixi i Playland» og «Det store eksperimentet». «Mias magiske verden» blir enda et tilskudd til den voksende Originals-porteføljen til strømmetjenesten.

– Vi er veldig glade for å kunne bekrefte at «Mias magiske verden» vil bli lansert på Viaplay, og overbevist om at serien vil bli minst like bra som forgjengeren «Little Baby Bum». Unikt og godt barneinnhold er ekstremt viktig, og vi har store forventninger til denne serien, forteller norgessjef i Viaplay, Børge Nielsen.

«Mias magiske verden» er laget for barn mellom fire og seks år. Første sesong inneholder 24 episoder på syv minutter. Barneserien vil vises eksklusivt på Nordic Entertainment Groups strømmetjeneste Viaplay i hele Norden i starten av 2020.

Mer om Nent Group - Følg TVNytt.no på Twitter eller Facebook