Nyheter på HBO i november 2019

04.11.2019 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Streaming

Få med deg His Dark Materials, en av høstens største serienyheter og andre sesong av Britannia. Her er noen av månedens nyheter på HBO Nordic:


Britannia FOTO: HBO

HIS DARK MATERIALS Premiere 4. november. Basert på Philip Pullmans prisbelønte boktrilogi. Lyra (Dafne Keen) er en modig jente fra et annet univers enn vårt eget som må ut på leting etter sin kidnappede bestevenn, og snubler dermed over et uhyggelig komplott som involverer flere bortførte barn. Lyras jakt blir snart til en større reise, en søken etter å forstå et mystisk fenomen som kalles Støv. På den stjernespekkede rollelisten står Ruth Wilson (The Affair) som Mrs. Coulter, Lin-Manuel Miranda (Hamilton) som Lee Scoresby, James McAvoy (X-Men) som Lord Asriel, og Clarke Peters (The Wire) som læremesteren ved Jordan College. Norske Joe Tandberg har stemmen til panserbjørnen Jorek Byrnison.

OUTLANDER Alle episoder av sesong 4 blir tilgjengelige 5. november. I fjerde sesong fortsetter historien om den tidsreisende Claire fra 1900-tallet og Jamie Fraser fra 1700-tallet. Sammen forsøker de å skape et hjem i kolonitidens USA, samtidig som det på 1900-tallet begynner å oppstå en romanse mellom datteren til Claire og Jamie, Brianna Randall, og Roger Wakefield. Blant de medvirkende finner vi Caitriona Balfe og Sam Heughan.

BRITANNIA Alle episoder av sesong 2 blir tilgjengelige på premieredagen 7. november. Nikolaj Lie Kaas er tilbake i rollen som druiden Divis i andre sesong av den episke dramaserien Britannia. I andre sesong har vi hoppet to år frem i tid, etter at general Aulus (David Morrissey) invaderte Britannia med hjelp fra den keltiske dronningen Amena (Annabel Sholey). Aulus' oppførsel vekker mistanke om at han har en hemmelig agenda, som øker trusselen mot druidene ytterligere. Det eneste håpet som gjenstår for druidene nå er den unge jenta Cait (Eleanor Worthington-Cox), som trenes av den utstøtte druiden Divis (Lie Kaas). Kan hun redde Britannia fra romerne?

THE APOLLO HBO-dokumentar med premiere 7. november. Dokumentaren er regissert av Oscar- og Emmy-vinner Roger Ross Williams og forteller historien om et av New Yorks mest berømte landemerker, The Apollo Theatre. Vi får et tilbakeblikk på stedets 85-årige historie ved hjelp av arkivklipp med musikk, stand-up og danseforestilinger. Teamet som driver stedet har bidratt med en mengde videomateriale fra de mange opptredener som har funnet sted på Apollos scene opp gjennom årene, og det er gjort intervjuer med artister som Jamie Foxx, Savion Glover, Patti LaBelle, Smokey Robinson og Pharell Williams.

SWAMP THING Alle episoder blir tilgjengelige på premieredagen 8. november. Serien, som er basert på den kjente DC-karakteren, følger forskeren Abby Arcane (Crystal Reed) som vender tilbake til barndomsbyen i Louisiana for å undersøke et dødelig virus som sprer seg i sumpene. Hun utvikler et nært forhold til biologen Alec Holland (Andy Bean), som blir smittet av viruset og forvandlet til antihelten Swamp Thing. I øvrige roller finner man Jennifer Beals, Birginia Madsen, Kevin Durand, Leonardo Nam og Derek Mears.

Kilde: HBO Nordic - Mer om Streaming - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook