Sikrer seg rettighetene til Davis Cup Finals

05.11.2019 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TVNorge/Discovery

Discovery og Eurosport har sikret seg rettighetene tilfinalespillet av Davis Cup for både 2019 og 2020. Årets finale går av stabelen i Madrid 18. til 24. november og sendes direkte på Eurosport Norge, Dplay og Eurosport Player.


Davis Cup 2018 FOTO: Discovery

– Fra neste sesong vil så å si alt av internasjonal topp-tennis sendes på Eurosport. Tennis er virkelig et satsingsområde for oss i Discovery, og det er gøy at vi også får Davis Cup-finalene på sendeskjemaet, sier fungerende sportsjef i Eurosport og Discovery Norge, Morten Johannessen.

Årets finalespill av Davis Cup blir noe helt nytt. Selve turneringen spilles i «La Caja Magica» i den spanske hovedstaden, hvor finalearenaen har plass til 12.500 tilskuere.

– Finalen i Davis Cup 2019 kommer til å bli spektakulær. Verdens beste tennisspillere er samlet i Madrid i en uke for å kåre en vinner, og det vil bli gjort flere grep for at seeren skal få enda bedre TV-bilder og mer show under årets finale. Det er bare å glede seg, sier fungerende sportsjef i Eurosport og Discovery Norge, Morten Johannessen.

November kommer til å bli en meget spennende tennis-måned på Eurosport. Allerede 5. november kjemper Casper Ruud mot det som regnes som verdens største tennistalenter i turneringen Next Gen ATP Finals i Milano. Casper Ruud er garantert minimum tre kamper siden turneringen starter som et gruppespill.

– Casper Ruud har selv sagt at Next Gen-turneringen i Milano er årets viktigste mål. Han har kvalifisert seg som en av de åtte beste spillerne i verden under 21 år, og det blir svært spennende å se Ruud opp mot det som regnes som verdens aller største tennistalenter i Milano, sier fungerende sportsjef i Eurosport og Discovery Norge, Morten Johannessen.

Kilde: TVNorge/Dplay/Discovery - Mer om TVNorge/Discovery - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook