Annonse

Slik blir våren på TVNorge og Dplay

20.11.2019 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TVNorge/Discovery

Oppskriften består av mye norsk humor, et rekordstort antall nye programmer – og ikke minst sommer-OL i Tokyo.


Presselansering vårprogram FOTO: Discovery

– Dette blir en kjempespennende vår for oss. Vi kommer med et massivt underholdningstilbud til våre seere, og det hele toppes med det vi håper og tror kommer til å bli tidenes norske sommer-OL, sier Tine Austvoll Jensen, sjef for TVNorge og Discovery Networks.

– Vi har tatt store skritt på den digitale fronten bare det siste året, og jeg tror vi trygt kan si at Dplay er den raskest voksende strømmetjenesten i Norden i år. Planen er å vokse enda mer, når vi nå skal ta fatt på et nytt tiår. Samtidig er våre lineære seere også svært viktige, og ambisjonen for våren er krystallklar: TVNorge skal kapre seerandeler, og vi skal vokse som TV-gruppe, sier Tine Austvoll Jensen.

Blant de nye storsatsingene er humordramaserien Aldri voksen, med et stjernegalleri som blant andre inkluderer Ine Jansen, Laila Goody, Christian Skolmen, Andrea Bræin Hovig, Fredrik Hallgren (fra svenske Bonusfamilien), Atle Antonsen og Kåre Conradi.

– Aldri voksen følger en gruppe venner fra ungdomstiden idet de selv blir tenåringsforeldre. Med store barn i huset møter de nå sitt eget ungdoms-jeg i døra. Dette er en serie om familie og vennskap, og om at man ikke er eldre enn man føler seg. Med den fantastiske gjengen i rollene, er det bare å glede seg, sier Magnus Vatn.

I tillegg kommer det nye sesonger med humorsuksessene Hvite gutter, Thomas Giertsen: Helt perfekt, Neste sommer, Praktisk info med Jon Almaas og Brille – nå med Einar Tørnquist som fersk programleder. Den nye Dplay-serien Sigurd fåkke pult byr på humor av det mørkere slaget, der humortalentet Steinar Klouman Hallert spiller en seksuelt frustrert ung mann som er lei av å bli oversett og være stemplet som en taper.

– Vi har aldri før presentert så mange norske produksjoner i løpet av en TV-sesong, og bredden gjør at vi kan friste med noe for enhver. Vi er veldig stolte av å kunne by på Top Gear Norge, der et av verdens mest kjente TV-formater gjøres i helnorsk versjon. I Team Solberg er vi litt i samme verden, og kommer tett på Petter Solberg og hans unike og fartsgale familie. Jan Thomas søker drømmeprinsen er et godt stykke unna rallystøv, når vi blir med hele Norges stylist-konge på kjærlighetsjakt i Sør-Afrika, sier programdirektør Magnus Vatn.

Kilde: TVNorge/Dplay/Discovery - Mer om TVNorge/Discovery - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook


Annonse