Får valget mellom penger og kjærlighet

27.11.2019 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Nent Group

Avslutter du daten hvis du får cash i hånda? Eller fortsetter du jakten på den store kjærligheten koste hva det koste vil? Norske reality-kjendiser jakter penger og kjærlighet i Cash/Date.


Henrik og Maria FOTO: NENT Group/

"Ex on the Beach"-profilene Henrik Borg, Siv Meyer, Adrian Sellevoll og Andreas Østerøy er bare noen av deltagerne i det nye datingprogrammet Cash/Date som har premiere på TV 3, Viafree og Viaplay onsdag 27. november klokka 22.30.

I det nye TV-programmet “Cash/Date” får deltakerne mulighet til å både møte en potensiell drømmepartner, stikke av med litt raske cash - eller begge deler! Men dersom deltakerne spiller for hardt, kan det hende de begge går tomhendte fra daten.

Gjennom 10 episoder møter ?vi 20 par på blinddate. I løpet av daten får parene spørsmål om de vil fortsette, eller ta en sum penger og si seg fornøyd med det. Pengesummen øker for hver servering og deltakene får følgende valg:

  • 1. Fortsette daten, bli bedre kjent og få muligheten til å få mer penger senere.
  • 2. Avslutte daten, men dele pengene med den de er på date med.
  • 3. Ta alle pengene selv og stikke.

    Om begge velger alternativ 1 får de en ny rett og fortsetter daten. Går de for alternativ 2 avsluttes daten, og begge går hver til sitt med en sum penger. Velger én av dem alternativ 3, tar vedkommende alle pengene selv, men velger begge det siste alternativet avsluttes daten og begge må gå tomhendt fra stevnemøtet.

    I første episode er det influenser og tidligere “Ex on the Beach”-deltaker Henrik Borg som skal på date. Han treffer Maria, en energisk dame som forsøker å sjarmere Henrik med sangstemmen sin. Henrik får et godt førsteinntrykk av daten sin og mener Maria er både søt og blid som ei sol.

    Mer om Nent Group - Følg TVNytt.no på Twitter eller Facebook