Dramatisk avslutning på Okkupert på Viaplay

04.12.2019 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Nent Group

Tredje og siste sesong av «Okkupert» har premiere på Viaplay torsdag 5. desember.


Okkupert FOTO: NENT Group/

Okkupasjonen er over. Russerne er på vei ut av Norge. Samtidig blusser nye konflikter opp. I den siste sesongen av den politiske thrilleren «Okkupert» er Norge et land på kanten av demokratisk oppløsning.

I det nye TV-programmet “Cash/Date” får deltakerne mulighet til å både møte en potensiell drømmepartner, stikke av med litt raske cash - eller begge deler! Men dersom deltakerne spiller for hardt, kan det hende de begge går tomhendte fra daten.

Tredje og siste sesong av «Okkupert» har premiere på Viaplay torsdag 5. desember. Seks episoder gjenstår i en av de mest omtalte norske dramaseriene de siste årene, der skuespillerne Henrik Mestad og Ane Dahl Torp spiller sentrale rolle.

Den siste sesongen handler om tiden etter Russlands okkupasjon. Hva gjøres med landssvikerne? Og har russerne virkelig forlatt Norge? Den siste sesongen utforsker den norske nasjonalidentiteten og skildrer et land på kanten av demokratisk oppløsning.

Den pressede statsministeren - og etterhvert motstandsmannen - Jesper Berg, er også sentral i siste sesong. Skuespiller Henrik Mestad, som har gått inn i rollen som statsminister med tyngde og overbevisning, mener at siste sesong av «Okkupert» også blir den beste.

– Jeg kan garantere at det her blir vår beste sesong. Det er litt sånn at jeg fryser på ryggen. Jeg spiller mer «badass» og en mye hardere og farligere karakter. Det er mer gøy å spille, men også litt skremmende, forteller Mestad.

Mer om Nent Group - Følg TVNytt.no på Twitter eller Facebook