Her er Thomas Nummes nye TV 2-prosjekt

09.12.2019 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TV2

Sammen med kona Annette Walther Numme inviterer Thomas Numme kjente par til «Casa Numme» på TV 2.


Thomas og Annette Walther Numme, Foto: TV 2

Våren 2018 hadde «Senkveld med Thomas og Harald» sin siste sending. Nå er det klart hva som blir Thomas Nummes neste TV 2-prosjekt: I underholdningsprogrammet «Casa Numme» inviterer Annette Walther Numme og Thomas Numme kjente par på besøk til familiens hus i Spania. Programmet produseres av produksjonsselskapet PLAN-B.

- Dette gleder vi oss til! Vi elsker å ha besøk, og nå skal vi få invitere par vi gjerne vil bli bedre kjent med til casaen i Spania – og hele Norge kan få bli med på turen gjennom skjermen!, sier Annette Walther Numme.

- Jeg er jo vant til å jobbe i par. og liker det! Og selv om jeg er veldig glad i Harald – er nok Annette hakket over, ler Thomas Numme – som gleder seg til å jobbe med kona: - Vi er journalister begge to, er samstemte og kjenner hverandre godt.

Gjennom gode samtaler og underholdende aktiviteter kommer vi tett på både ekteparet Numme, men også paret de har invitert på besøk. - I «Casa Numme» skal vi ha det morsomt med gjestene, og det skal være et fristed for oss og det andre paret, forteller ekteparet Numme.

Annette Walther Numme er journalist og programleder. Mange kjenner henne sikkert fra Morgenklubben på Radio Norge, men hun har også 20-års erfaring fra radio og bak kamera i ulike TV-produksjoner. - Dette blir litt av en overgang! Jeg er vant til på gjemme meg bort bak en radiomikrofon. Så det er litt skummelt å skulle være så synlig, innrømmer Annette.

Kilde: TV2 - Mer om TV2 - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook