Annonse

Jul i Blodfjell 2 har overgått forgjengeren

10.12.2019 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TVNorge/Discovery

Etter litt over en uke har 700 000 sett første episoden av Jul i Blodfjell 2 på TVNorge og Dplay. Dermed slår adventskalenderen tallene til forgjengeren i 2017.


Jul i Blodfjell 2FOTO: Discovery

I løpet av andre søndagen i advent var de totale seertallene for episode 1 av Jul i Blodfjell 2 oppe i 698 000. Tallet inkluderer førstegangsvisning, repriser, opptak og strømming. Den første runden med Jul i Blodfjell samlet totalt 683 000 seere på sin første episode gjennom hele desember i 2017.

– Dette er utrolig gøy. Den første runden med Jul i Blodfjell var en kjempesuksess for oss og vi merket at forventningene fra Blodfjell-fansen var høye, så det var litt nerver knyttet til oppfølgeren. Samtidig var vi trygge på at manus denne gang var enda sterkere, med et mer rendyrket krimplot. All ære til de superflinke folka på Seefood som har laget manus og produsert serien, og ikke minst til alle de dyktige skuespillerne som er med, sier Magnus Vatn, programdirektør i Discovery Networks Norway.

Discovery har tidligere meldt at nesten 400 000 fikk med seg premieren på Jul i Blodfjell 2 på TVNorge og Dplay.

– Vi har visst at det er mange som har gledet seg til ny sesong av Jul i Blodfjell, og vi er først og fremst utrolig fornøyd med hvor bra oppfølgeren er blitt. Det er skikkelig vanskelig å skulle leve opp til, og ikke minst prøve å overgå, suksessen fra 2017, men serieskaperne har kokt sammen et vanvittig plot også i år. Jeg tror jeg tør påstå at vi har med oss Norges fremste komedieskuespillere, og da er det ikke overraskende at så mange benker seg, sier nordisk programdirektør i Discovery, Eivind Landsverk.

Kilde: TVNorge/Dplay/Discovery - Mer om TVNorge/Discovery - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook


Annonse