Viaplay og Viasat 4 viser EM på skøyter

09.01.2020 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Nent Group

Denne helgen skal Europas beste skøyteløpere på isen i Heerenveen. NENT Group gir deg hele mesterskapet.


Sverre Lunde Pedersen FOTO: Ritzau Scanpix

Fredag 10. januar går startskuddet for denne sesongens EM i hurtigløp på skøyter. Mesterskapet arrangeres i Heerenveen i Nederland, en av verdens mest populære skøytebyer. Hele mesterskapet vises både på strømmetjenesten Viaplay og på Viasat 4.

For de norske stjernene har sesongen så langt ikke vært optimal, men skøyteekspert i NENT Group, Even Wetten, tror det norske laget kan løfte seg under mesterskapet.

- EM er første eksamen i år. Det norske laget har i hele sesongen snakket om mesterskapene, og nå bør vi forvente løft på enkeltutøvere siden dette er et enkeltdistansemesterskap. Både sprintlaget og lagtempolaget har medaljesjanser, så kanskje vil et av lagene sikre oss årets første mesterskapsmedalje?

Wetten, som er på plass i Heerenveen og skal kommentere sammen med ekspertkommentator Mikael Flygind Larsen, mener seerne bør følge ekstra godt med på én av utøverne. - Størst forventninger har vi til Sverre Lunde Pedersen som viste bedring i den siste verdenscuphelgen før jul. Kanskje har høydeopphold i Italia gjort ham enda bedre?

Mer om Nent Group - Følg TVNytt.no på Twitter eller Facebook