Netflix setter opp prisen på streaming

16.01.2020 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Streaming

Netflix varsler at de vil sette opp prisen på sitt dyreste abonnement. Årsaken er mer norsk innhold.


Logo

Det blir dyrere å strømme mye innhold gjennom Netflix. Strømmetjenesten varsler at de vil sette opp prisen på sitt dyreste abonnement fra 139 kroner til 159 kroner. Prisene på de to andre abonnementene, Basic og standard, blir ikke forandret og er fortsatt 89 kroner og 109 kroner, ifølge tek.no.

Netflix forklarer prisøkningen med større satsing på norsk innhold, samt bedre teknologi. Prisøkningen gjelder i Norge og tre andre land: Sverige, Luxembourg og Belgia.

– Netflix gjør en endring i prisen på abonnement i Norge for å reflektere forbedringer som er blitt gjort på tjenesten, blant annet investeringer i norsk innhold som fjorårets Hjem til Jul, og prosjekter som er på vei, som Ragnarok, Blodtur, og Cadaver. Netflix investerer også kraftig i bedre teknologi for å forbedre tjenesten, skriver Netflix i en melding Tek.no har fått tilsendt.

Det dyreste abonnementet inkluder blant annet 4K-oppløsning på innholdet, HDR-kvalitet og muligheten til å se på fire skjermer samtidig. Det er også mulig å se på serier og filmer offline.

Kilde: Tek.no - Mer om Streaming - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook