Nicole Kidman spiller i The Undoing

16.01.2020 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Streaming

HBO-serien har premiere i mai, med Nicole Kidman, Hugh Grant og Donald Sutherland i hovedrollene. Danske Sofie Gråbøl står også på rollelisten. SE TEASER


Nicole Kidman FOTO: HBO

Den danske regissøren Susanne Bier regisserer alle seks episoder av ny, stjernespekket miniserie som har premiere på HBO Nordic i mai. David E. Kelley (Big Little Lies, Mr. Mercedes) har skrevet manus og er også utøvende produsent sammen med Kidman, Per Saari, Bruna Papandrea og Susanne Bier.

I The Undoing møter vi Grace Sachs (Kidman) som lever livet hun alltid har drømt om. Hun er en vellykket psykolog i ferd med å utgi sin første bok, hun har en hengiven ektemann (Hugh Grant), og sammen har de en sønn som går på en prestisjetung privatskole i New York. Men noen uker før boken hennes skal utgis, kollapser Graces verden rundt henne og hun står plutselig overfor et voldsomt dødsfall.

Mannen hennes er forsvunnet, og en rekke overraskende avsløringer om livet hennes dukker gradvis opp. Grace sitter igjen med den ubehagelige erkjennelsen av at hun glemte å lytte til de samme rådene hun har gitt andre. Nå må hun legge et liv bak seg, og starte et nytt.

I tillegg til Kidman og Grant, medvirker også Donald Sutherland, Edgar Ramirez, Noah Jupe, Lily Rabe, Ismael Cruz Cordova, Matilda De Angelis og Noma Dumezweni. Sofie Gråbøl spiller aktor Catherine Stamper. The Undoing er basert på boken You Should Have Known av Jean Hanff Korelitz. The Undoing består av 6 episoder på 60 minutter og har premiere på HBO Nordic i mai 2020.

Kilde: HBO - Mer om Streaming - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook