Annonse

Lager romantisk musikkdrama på Viaplay

30.01.2020 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Nent Group

Etter suksessen med "Elsk meg" får Josephine Bornebusch mer tillit fra Viaplay og Nordic Entertainment Group. Sammen med Jonas Karlsson skriver hun, regisserer og har hovedrollen i den nye musikalske Viaplay Original-serien «Harmonica».


Josephine Bornebusch og Jonas Karlsson Foto: NENT Group

I et siste forsøk på å redde både karriere og ekteskap begir Harry og Monica seg ut på en nostalgiturné i Europa. Countryduoen gjorde internasjonal suksess på 90-tallet, men hverdagen har for lengst inntruffet idet vi møter hovedpersonene i Viaplays nyeste prosjekt med Josephine Bornebusch og Jonas Karlsson i spissen.

Paret har i tillegg til hovedrollene ansvar for manus og regi. – «Harmonica» er en historie om et langt forhold, hvem man har blitt og hva man egentlig vil med livet, satt i en kjærlighetshistorie fra musikkindustrien. Musikken i serien er ment å speile historien og drive den framover, og da bestemte vi oss tidlig for å like gjerne skrive og fremføre den selv. Vi har naturligvis tatt oss vann over hodet, forteller Jonas Karlsson.

Den nye musikalske dramaserien er et resultat av Nordic Entertainment Groups innholdsstrategi. Selskapet ønsker å lansere minst 20 nye Viaplay Originals hvert år, og etter Bornebuschs suksess med debutserien «Elsk meg» i høst var det et enkelt valg å utvide samarbeidet.

– Josephine Bornebusch har en unik evne til å forvandle hverdagslige relasjoner til unike fortellinger som trollbinder publikum. «Elsk meg» er allerede en av de mest vellykkede originalseriene på Viaplay, og jeg har minst like høye forventninger til «Harmonica», forteller Chief Content Officer, Filippa Wallestam. «Harmonica» kommer i seks episoder og produseres av Warner Bros. Sverige sammen med Viaplay. Serien starter innspilling i april og har forventet premiere i 2021.

Mer om Nent Group - Følg TVNytt.no på Twitter eller Facebook


Annonse