Annonse

Flere nye distribusjons-avtaler

14.02.2020 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TVNorge/Discovery

Discovery har denne uka gjort flere distribusjons-avtaler som sikrer tilgangen til Dplay og kanaler som TVNorge og Eurosport.


Tine Austevoll Jensen FOTO: TVNorge / Discovery

Discovery og Telenor har denne uka signert en ny distribusjonsavtale. Avtalen gjelder for hele Norden og sikrer norske Telenor- og Canal Digital-kunder tilgang til 11 Discovery-kanaler, Eliteserien, OL og ikke minst også Dplay.

– Vi er veldig fornøyde med å ha kommet fram til en ny og framtidsrettet avtale sammen med Telenor. Nå kan alle Telenor- og Canal Digital-kunder se fram til nye år med Eliteserien og OL, i tillegg til alt det gode norske og utenlandske innholdet vi byr på gjennom TVNorge, MAX, FEM og de andre kanalene våre. Vi er også veldig glade for at kundene deres nå også får muligheten til å inkludere vår strømmetjeneste Dplay som en del av sitt TV-abonnement – der de både kan se alt vårt innhold direkte og grave i vårt store innholdsarkiv, sier Tine Austvoll Jensen, administrerende direktør i TVNorge og Discovery Networks.

Avtalen betyr at Telenors kunder fortsatt får tilgang til kanalene TVNorge, FEM, MAX, VOX, Discovery Channel, TLC, Eurosport Norge, Eurosport 1, Animal Planet, Discovery Science og Investigation Discovery. I tillegg kan både Telenor og Canal Digital-kundene snart inkludere Discoverys strømmetjeneste Dplay som en del av sitt TV-abonnement.

Discovery og Nordic Entertainment Group (NENT) har også blitt enige om en ny distribusjonsavtale som gir NENTs Viasat Consumer-kunder tilgang til Discoverys kanaler også i framtiden.

Kanalene som er inkludert i den nye avtalen er TVNorge, FEM, MAX, VOX, Discovery Channel, Eurosport Norge og Eurosport 1. Discoverys kanaler ble tidligere distribuert til Viasat Consumer-kunder via en tredjepartsavtale, men med den nye avtalen etableres et direkte samarbeid mellom Discovery og Viasat Consumer.

– Vi tror den nye avtalen med NENT-gruppen om Viasat Consumer er begynnelsen på et fint og fruktbart samarbeid, og vi ser fram til å kunne tilby Discovery-kanalene og Dplay til Viasat Consumer-kundene også i framtiden, sier Tine Austvoll Jensen

Kilde: TVNorge/Dplay/Discovery - Mer om TVNorge/Discovery - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook


Annonse