Annonse

Endelig première for Mias Magiske verden

17.02.2020 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Nent Group

Fredag 21. februar er det endelig premiere på «Mias magiske verden» på Viaplay. Dette er en spinoff-serie etter «Little Baby Bum», som også blir å se på Viaplay.


FOTO: Viaplay

Den animerte serien Mias magiske verden følger den populære «Little Baby Bum»-karakteren Mia og hennes to bestevenner Oskar og Tilde. De havner i situasjoner som krever kreative løsninger og som også kan utføres i virkeligheten.

«Mias magiske verden» er en spinoff-serie av en av verdens mest populære digitale barneserier, «Little Baby Bum», som har over 47 millioner abonnenter på YouTube og totalt mer enn 30 milliarder episodevisninger.

I den nye serien reiser de tre fra lekeplassen på skolen til deres egen magiske verden. Her treffer de magiske venner, som Snillebjørn og Regnbuemannen, og møter en rekke utfordringer. Sammen med sine unge seere finner de kreative løsninger og lærer seg verdifulle lærdommer som kan komme godt med i det virkelige livet.

– Vi er veldig glade for å kunne bekrefte at «Mias magiske verden» vil bli lansert på Viaplay, og overbevist om at serien vil bli minst like bra som forgjengeren «Little Baby Bum». Unikt og godt barneinnhold er ekstremt viktig, og vi har store forventninger til denne serien, forteller norgessjef i Viaplay, Børge Nielsen.

«Mias magiske verden» er laget for barn mellom fire og seks år. Første sesong inneholder 24 episoder på syv minutter. Barneserien vil vises eksklusivt på Nordic Entertainment Groups strømmetjeneste Viaplay i hele Norden fra 21. februar.

Mer om Nent Group - Følg TVNytt.no på Twitter eller Facebook


Annonse