Annonse

Norske stjerneskudd i ny Viaplay-serie

20.02.2020 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Nent Group

Viaplays nye spenningsdrama «Delete Me» utforsker vennskap, sjalusi, sex og hacking. Serien har startet innspilling i Oslo denne uken og samler noen av landets mest spennende unge skuespillere.


FOTO: Viaplay

Hvordan er det å vokse opp i en tid hvor kvinners seksualitet har blitt en salgsvare, og i et samfunn hvor ungdom gjør nesten alt for å få likes? I kjernen av historien finner vi en lekket sexvideo og en hacker på hevntokt.

I en fiktiv verden hvor ingenting er viktigere enn russetiden, og sosiale medier bestemmer reglene, utforsker serieskaper Marie Kristiansen tematikken gjennom vennskapet til karakterene Marion og Marit, spilt av Amalia Holm og Thea Sofie Loch Næss.

?Thea Sofie Loch Næss har gjort stor suksess med serier som «Wisting» og «Hjerteslag», mens Amalia Holm snart er å se i den amerikanske serien «Motherland: Fort Salem».

I Viaplay-serien «Delete Me» spiller de mot Axel Bøyum, som ble tidenes yngste Gullruten-vinner i kategorien beste mannlige hovedrolle for sin innsats i «Heimebane». Han har også en sentral rolle i dramaserien «Heksejakt» som hadde premiere tidligere i år.

– Noe av det viktigste vi kan gjøre som skuespillere er å kommentere samfunnet vi lever i gjennom kunsten, og forhåpentligvis være med å endre det til det bedre. Jeg har selv vokst opp med sosiale medier og kjent på hvilken kraft det har hvis man ikke er bevisst på det, forteller Loch Næss.

Marie Kristiansen er drivkraften bak prosjektet som er det første i sin sjanger for Viaplay. Hun hadde ansvaret for den kritikerroste fjerde sesongen av «Unge lovende», som blant annet ble nominert til beste regi og beste manus under Gullruten. «Delete Me» har forventet premiere i desember.

Mer om Nent Group - Følg TVNytt.no på Twitter eller Facebook


Annonse