Annonse

NENT Group forlenger Formel 1-rettigheter

05.03.2020 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Nent Group

Nordic Entertainment Group (NENT Group) har sikret nordiske rettigheter til Formel 1 fra 2022 til 2024, og forlenger dermed de nåværende eksklusive rettighetene til verdens største bilsportgren.


FOTO: Viaplay

Viaplay er fortsatt plattformen for Formel 1-fans i Norge. Det ble klart etter at Nordic Entertainment Group annonserte en forlengelse av konsernets eksklusive avtale for visningsrettigheter i Norden fram til 2024. Avtalen inkluderer nå også rettighetene i Finland og Island.

Den kommende sesongen starter 15. mars med Australian Grand Prix og strekker seg over fire kontinenter og 22 løp. Det betyr mer fart og spenning med superstjerner innen sporten som Sebastian Vettel, Max Verstappen og ikke minst Lewis Hamilton, som har vunnet hele seks tidligere sesonger.

Thea Sofie Loch Næss har gjort stor suksess med serier som «Wisting» og «Hjerteslag», mens Amalia Holm snart er å se i den amerikanske serien «Motherland: Fort Salem».

NENT Groups dekning av Formel 1 vil inkludere studiosendinger, ekspertanalyser og bred dekning av lokale kommentatorer. Alle løp kommer til og sendes på Viaplay og NENT Groups betal-TV-kanaler, med høydepunkter på konsernets fri-TV-kanaler. NENT Group og Formel 1 vil også tilby en egen strømmetjeneste for de aller mest dedikerte tilhengerne.

Det beste fra motorsportens verden sendes på NENT Groups flater, inkludert Formel 1, IndyCar, NASCAR, MotoGP og Speedway.

– Dette er første gang Formel 1 vil vises på den samme plattformen i alle nordiske land. Dette er nok en avtale som bekrefter vår posisjon som Nordens ledende strømmetjeneste. I løpet av kort tid har NENT Group sikret nordiske rettigheter til Formel 1, Premier League (ekskludert Island), FIS vintersport, ishockey-VM, Bundesliga og mye mer, forteller NENT Groups administrerende direktør Anders Jensen.

Mer om Nent Group - Følg TVNytt.no på Twitter eller Facebook


Annonse