Annonse

Nytt show med Henriette Stenstrup

06.03.2020 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TVNorge/Discovery

Sammen med Jon Almaas skal hun lede TVNorges nye humorsatsing, som er så fersk at den foreløpig ikke har fått en endelig tittel.


Henriette Stenstrup og Jon Almaas FOTO: TVNorge / Discovery

Hos Discovery Networks er det stor begeistring over den nye signeringen: – Vi er skikkelig stolte og glade for å få Henriette med på laget. TVNorge skal være best på humor, og da trenger vi Norges beste komikere i stallen. I tillegg er også Henriette musikalsk og en skikkelig god skuespiller, sier Magnus Vatn, programdirektør i Discovery Networks Norge.

- Hun er rett og slett god i alt, i tillegg til å være veldig hyggelig å ha med å gjøre. Jeg tror Henriette og Jon kommer til å bli et radarpar som programledere, og vi gleder oss til å avsløre mer om konseptet etter hvert som brikkene faller på plass, sier Vatn i en pressemelding.

Steenstrup er fornøyd med tilværelsen i ny kanal, og gleder seg til å jobbe tett med programlederringreven Jon Almaas framover: – Jeg er vilt begeistret over både mottagelsen i Discovery og de første arbeidsdagene, og føler meg veldig heldig som får begynne i ny jobb med Jon Almaas som fadder, sier Steenstrup.

Jeg ser på dette programmet som en slags lærlingordning, der jeg skal få hjelp og veiledning av en ledestjerne innenfor programledelse. Og så drømmer jeg om at noe av Jons naturlige letthet og autoritet skal smitte over på meg. Jeg er hans nye Melina på en måte. Bare at jeg ikke banner så mye, sier Henriette Steenstrup.

Det er usikkert når det nye programmet med Steenstrup og Almaas får premiere på TVNorge og Dplay, men det blir trolig til høsten. Det som kan avsløres er at det skal være et humoristisk spørreprogram hvor norske kjendiser møtes til beinhard hjernekamp.

Kilde: TVNorge/Dplay/Discovery - Mer om TVNorge/Discovery - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook


Annonse