Annonse

Trosser krisen og lanserer nytt magasin

17.03.2020 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Nent Group

Samtidig som at store deler av idrettsverden har tatt pause har Nordic Entertainment Group (NENT Group) lansert et helt nytt sportsmagasin – Viaplay Sport Live, som vil sendes mandag til fredag klokken 18.00.


Daniel Høglund FOTO: NENT Group

Viaplay Sport Live vil sendes hver dag klokken 18.00 på Viaplay og Viasport 1. Studiosendingen ledes av Daniel Høglund og byr på eksperter og samtaler om situasjonen sportsverden befinner seg i, samt tilbakeblikk til ikoniske hendelser fra ulike sportsgrener.

– I en periode hvor alt er utsatt på ubestemt tid er det viktig å se på hvordan de ulike idrettene har reagert på denne pandemien, og diskutere om de har håndtert dette på en god måte. I tillegg er det mye som er uavklart og som vil bli bestemt de neste dagene. Samtidig gir denne pausen oss en anledning til å være litt nostalgiske og gjenoppleve noen av de største sportsbegivenhetene. Det skal bli gøy å dykke ned i arkivet fremover, forteller programleder Daniel Høglund.

I tillegg til det nye sportsmagasinet vil NENT Group fortsatt lage innhold i tidsperioden hvor det skulle vært «normale» Champions League-sendinger førstkommende tirsdag og onsdag. Det vil bli studiosendinger og fullverdige kamper fra arkivet. Først ut er semifinalen fra 1999 mellom Juventus og Manchester United, en kamp engelskmennene snudde og vant 3-2.

Christian Ramberg tar over programlederposten på fredag når studio lager kampsportspesial og ser på de foreløpig ikke-kansellerte stevnene til Cage Warriors og UFC. Han vil få besøk av MMA-utøver Kenneth Bergh, og sammen skal de blant annet diskutere UFC-stevnet fra Brasil forrige helg.

– Man kan være uenig eller enig i at kampsport fortsetter som vanlig. Utøverne fortjener uansett at vi tar kampene på største alvor. I en tid med mange bekymringer kan dette også være et friminutt og noe se fram mot i den alvorlige situasjonen vi står i, forteller programsjef for sport i NENT Group, Christian Ramberg.

Mer om Nent Group - Følg TVNytt.no på Twitter eller Facebook


Annonse