Årets influencer med eget program på TV 2

18.03.2020 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TV2

Youtuberen Agnete «Agnetesh» Husebye får sitt eget program på TV 2 Sumo. Bli med når Norges selvutnevnte «hackedronning» hacker seg inn i kulissene på TV 2-produksjonen Idol.


Agnete «Agnetesh» Husebye. FOTO: TV2

Talentshowet Idol går fra førstkommende fredag inn i live-fasen. Agnetesh skal følge produksjonen så tett det lar seg gjøre i disse tider, og skal lage en serie for TV 2 Sumo gjennom hele live-perioden.

- «Agnetesh hacker Idol» skal være et humoristisk og lettbeint sideprogram i Idol-universet. Det kommer til å bli pranks, skjult kamera, «disstracks» og annet tull. God stemning - med andre ord! Jeg gleder meg til å både få meg selv, dommerene og deltagerene ut av komfortsonen, sier Agnete.

Den populære Youtuberen har per i dag 123.000 abonnenter på sin Youtube-kanal, og har vunnet flere priser, nå sist «årets influencer» under Vixen Influencer Awards.

- Jeg har vært en Idol-fan helt siden Kurt Nilsen vant i 2003. Har alltid hatt en drøm om å være med, men det har alltid vært et lite problem. Jeg kan nemlig ikke synge. I det hele tatt. Så at jeg nå for lov til å være med på Idol på en annen måte, er helt fantastisk, sier hun videre.

Koronasituasjonen har imidlertid satt en begrensning på hvor tett «Agnetesh» kan være på Idol. Hun kom nemlig hjem fra en reise til Costa Rica i forrige uke, og er derfor pålagt hjemmekarantene.

Kilde: TV2 - Mer om TV2 - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook