Mark Ruffalo som tvillingbrødre i ny serie

23.03.2020 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Streaming

I Know This Much Is True er basert på Wally Lambs prisbelønte og bestselgende bok med samme navn. Det er den anerkjente filmregissøren Derek Cianfrance (Blue Valentine, The Place Beyond the Pines) som har regissert alle seks episoder.


I Know This Much Is True FOTO: HBO

Mark Ruffalo spiller begge hovedrollene i serien som de eneggede tvillingbrødrene Dominick og Thomas Birdsey, den ene av dem lider av paranoid schizofreni. Serien utspiller seg i den fiktive byen Three Rivers i Connecticut og følger brødrenes parallelle liv – et liv med svik, selvoppofrelse og tilgivelse. Vi ser forskjellige stadier i livene deres, fra de er voksne og via tilbakeblikk til deres ungdom og barndom.

Ruffalo står i spissen for et sterkt cast som blant andre teller Melissa Leo, Rosie O’Donnell, Juliette Lewis og Kathryn Hahn. Vi ser også Archie Panjabi, Imogen Poots, John Procaccino, Rob Huebel, Philip Ettinger, Aisling Franciosi, Michael Greyeyes, Guillermo Diaz, Marcello Fonte, Bruce Greenwood og Brian Goodman.

Derek Cianfrance har skrevet manus og regisserer alle seks episoder, og fungerer også som utøvende produsent sammen med Mark Ruffalo, Ben Browning, Glen Basner, Gregg Fienberg, Lynette Howell Taylor, Wally Lamb, Anya Epstein og Jamie Patricof. I Know This Much Is True består av seks episoder på 60 minutter og har premiere 28. april på HBO Nordic.

Se traileren til I Know This Much Is True her:

Kilde: HBO - Mer om Streaming - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook