Annonse

Nordiske mediedager 2020 er avlyst

26.03.2020 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om DIVERSE

Den store mediekonferansen i Bergen vil ikke bli arrangert i år, men satser på neste år


Logo

- Kjære NMD-venner, det er ekstreme tider, og de siste ukene har vist at det dessverre ikke fins annet alternativ enn å avlyse Nordiske Mediedager 2020. Det skriver konferansen i en pressemelding og fortsetter:

- Dette er første gang i Mediedagenes historie at vi har måttet avlyse konferansen, og vi er selvsagt skuffet. Men til tross for at vi gjør dette med tungt hjerte, er det viktig for oss å presisere at ingenting er viktigere enn å bremse smittespredningen og ivareta helse og sikkerhet for deltakere, speakere, samarbeidspartnere, ansatte og befolkningen forøvrig.

- Vi er lei oss for situasjonen som har oppstått, og beklager til alle som hadde gledet seg til NMD20. Vi er tilbake for fullt 5.-7. mai 2021.

Nordiske Mediedager er Nordens største årlige mediefaglige konferanse og samler hvert år rundt 2000 deltakere fra hele spekteret av bransjen. Over 130 anerkjente foredragsholdere fra inn- og utland medvirker i rundt 60 fagsesjoner. Konferansen ble startet i det små og ble første gang arrangert som Norske TV-dager i 1988. Årets Mediedager skulle skjedd i Bergen i mai.

Kilde: Nordiske Mediedager - Mer om DIVERSE - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook


Annonse