Annonse

Kristoffer Joner er klar for mer action

21.04.2020 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Nent Group

Den nye Viaplay-serien Maskineriet har premiere med to episoder søndag 24. mai.


Kristoffer Joner Foto: Anders Nicander/NENT Group

Hvor langt er du villig til å gå for å redde deg selv og familien din? Det spørsmålet blir Kristoffer Joners karakter tvunget til å svare på i Viaplays nye actionthriller Maskineriet som har premiere 24. mai på strømmetjenesten. Da blir de to første av totalt åtte episoder av den nye actionthrilleren tilgjengelig for norske seere.

Olle, spilt av Joner, er en tilsynelatende vanlig familiefar som våkner opp på bilfergen mellom Sandefjord og Strømstad uten hukommelse fra kvelden før, men med en sekk kontanter og en pistol ved siden av seg. Er han uskyldig, eller har noen lurt ham? Det blir opp til Olle å finne ut hva som har skjedd, og hvorfor, før politiet finner ham.

Med utgangspunkt i kystområdene mellom Sandefjord og Strømstad tas seerne med på en jakt over land og vann for å konfrontere Olle som etter alle solemerker er skyldig i et spektakulært ran.

Kristoffer Joner har spilt i noen av Norges største filmer, i tillegg til at han hadde en sentral rolle i Mission: Impossible – Fallout, hvor han spilte mot actionfilm-legenden Tom Cruise. Han lot seg likevel imponere av ambisjonene til den nye Viaplay-serien, som han mener har et tempo ulikt alt annet han har gjort.

– Det aller kuleste med Maskineriet er at vi har forsøkt å lage noe som går så satans fort, forteller hovedrolleinnehaveren halvannen måned før premieren. Han fikk kjenne noen av de mange actionscenene på kroppen. – Jeg synes det er veldig morsomt å jobbe med actionscener, men jeg merker at kroppen ikke er 30 år lenger, sier Joner.

Mer om Nent Group - Følg TVNytt.no på Twitter eller Facebook


Annonse