Mer Adult Swim-innhold på HBO Nordic

28.04.2020 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Streaming

Prisvinnende innhold som Rick and Morty, Robot Chicken, Samurai Jack og mer tilgjengelig fra 28. april


FOTO: HBO

Blant seriene som blir tilgjengelige på HBO Nordic er Emmy-, Critic's Choice- og IGN-vinnende Rick and Morty, fra serieskaperne Dan Harmon og Justin Roiland. Serien har blitt beskrevet som "verdens mest innovative animasjonsserie" (The Guardian), og "en av de beste seriene på TV" (Vulture), og er en av de mest populære tv-seriene blant unge voksne i det amerikanske markedet. Sesong 1-4 blir nå tilgjengelig for HBO Nordics publikum, før andre halvdel av sesong 4 blir tilgjengelig denne sommeren.

En annen serie som blir tilgjengelig er Robot Chicken, med sesongene 1-9, og inkludert alle spesialepisoder som DC-, The Walking Dead- og Star Wars- spesialer. Den Emmy-vinnende serien er skapt av Seth Green og Matt Senreich, og byr på satiriske sketsjer og innslag fra musikk-, film- og underholdningsverdenen. I løpet av sesongene som har blitt vist har et imponerende knippe stemmeskuespillere gjestet programmet, som Charlize Theron, Scarlett Johansson, Burt Reynolds, Ashton Kutcher, Cameron Diaz og David Hasselhoff.

2017 markerte slutten på Genndy Tartakovskys kritikerroste og Emmy-vinnende serie Samurai Jack. Nå er Tartakovsky aktuell med sitt nye prosjekt, Primal, en historie om et tidlig menneske som etablerer et uvanlig vennskap med en dinosaur på randen av utryddelse. Den slående vakre serien benytter seg kun av musikk og grafiske bilder til å fortelle historien om to umake venner som samarbeider om å overleve i en truende, forhistorisk verden. Etter en tragisk hendelse, må de slå seg sammen for å bekjempe en felles fiende.

Adult Swim er et tilbud fra WarnerMedia rettet mot unge voksne, som byr på originale og innkjøpte animasjonsserier og live-action-innhold. I USA sendes kanalen mellom 20.00-06.00, er tilgjengelig i 94 millioner husholdninger, og er den største kanalen innen segmentene 18-34 og 18-49.

Kilde: HBO - Mer om Streaming - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook