Annonse

Legendarisk kokkekamp til TVNorge

07.05.2020 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TVNorge/Discovery

Den globale suksessen MasterChef Australia kommer nå i ny norsk versjon, med tre kjente norske TV-kokker i dommerpanelet.


FOTO: TVNorge / Discovery

Amatørkokk-konkurransen MasterChef har i mange år hatt en trofast seerskare i lokale varianter verden over. Det er derimot den australske varianten av programmet som for alvor har trollbundet seere med mesterlig matlaging og rørende historier. Til høsten vil Discovery og Rubicon forsøke å gjenskape den australske magien med norske gourmet-spirer.

– MasterChef Norge skal handle om ekte kjærlighet til mat, om historiene som fortelles gjennom den, og om å heie frem de største mat-talentene som finnes i Norge. Vi skal legge hjerte og sjel i å lage et ekte og varmt program som du blir skikkelig sulten av, sier Magnus Vatn, programdirektør i Discovery Networks.

For å heie frem Norges største mat-talent, har Discovery Networks fått med seg tre svært anerkjente kokker i dommerpanelet. Kokk og kokebok-forfatter Lise Finckenhagen er kjent fra en rekke TV-programmer, nå sist som deltaker i 71° nord – Norges tøffeste kjendis, og har vunnet den høythengende kulinariske prisen Bocuse d’Or. Hun er en del av MasterChef Norges faste dommerpanel sammen med matskribent, kokebok-forfatter og matdommer Maj-Britt Aagaard, og kokk og gründer Jonathan Romano, mannen bak restauranter som Jonoe, Kamai og Jonathan Sushi. Både kjendiser og anerkjente kokker vil delta som gjestedommere, og det søkes nå etter deltakere over hele landet.

– I MasterChef Norge vil vi feire mat, mangfold, kultur og tradisjoner. Nå leter vi etter alt fra ukjente hobbykokker som er tryllekunstnere på kjøkkenet til unike talenter med en reell drøm om å leve av kokekunsten sin, sier Magnus Vatn. MasterChef Norge spilles inn fra juni, etter retningslinjer fra myndighetene, og skal sendes høsten 2020 på TVNorge og Dplay.

Kilde: TVNorge/Dplay/Discovery - Mer om TVNorge/Discovery - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook


Annonse