Annonse

Ny festreality skal toppe Ex on the Beach

10.06.2020 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TVNorge/Discovery

I Dplays nye realityserie Singletown setter fem kjærestepar forholdet på pause for å leve livet som single i fire hete sommeruker i Oslo.


FOTO: Dplay / Discovery

– Vi har satt seerrekorder med Ex on the Beach Norge og Ex and the City på Dplay i vår, og det er naturlig for oss å se på liknende formater som kan tilfredsstille seerne som elsker disse programmene. Singletown er et av de mest spennende realityformatene på markedet akkurat nå, og vi har stor tro på at programmet kan være nok et suksessformat for Dplay, sier Magnus Vatn, programdirektør i Discovery Networks.

I Singletown forsøker deltakerne å få svar på det evige spørsmålet om gresset virkelig er grønnere på den andre siden. Fem kjærestepar skal sette forholdet på prøve i fire uker i hovedstaden. De skal date andre, feste og leve ut singeltilværelsen, og endelig få avklart om de skal satse på forholdet, eller gå hver til sitt.

– Jeg tror mange kjenner til det stadiet hvor man lurer på om limet i forholdet er sterkt nok. I Singletown gir vi deltakerne en pause fra forholdet og hverandre, slik at de kan få testet ut hva som er på den andre siden, og om det virkelig er så mye bedre enn det de har, sier Vatn.

Singletown er basert på et format som hadde premiere på britiske ITV i år. I programmet flytter de ti deltakerne inn som single i to leiligheter, like i nærheten av sine ekser. Der kan de tilbringe uker med festing, luksuriøse dater, fristelser, drama og uventede tvister. Underveis får de også følge med på hva partneren deres har funnet på. En programlederduo avslutter hver uke med en kjærlighetsseremoni, hvor parene kan velge å satse videre på hverandre og forlate Singletown som et par, eller å bli værende for å utforske singellivet en uke til.

Singletown kommer på Dplay til høsten.

Kilde: TVNorge/Dplay/Discovery - Mer om TVNorge/Discovery - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook


Annonse