Annonse

Eline Torneus blir Eliteserie-ekspert

16.06.2020 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TVNorge/Discovery

Eurosport og Dplay styrker ekspertstaben før sesongstart, og henter inn tidligere toppspiller og hovedtrener Eline Torneus som ny fotballekspert.


Eline Torneus - FOTO: Eurosport / Discovery

– Det å få muligheten til å jobbe som fotballekspert for Eurosport og Dplay er en utrolig glede og en ære for meg. Eliteserien i seg selv er en arena og et produkt som tiltaler meg, men nå i en spesiell tid og hverdag tror jeg det blir ekstra spennende. Vi har et oppsett ingen har sett maken til før, og kan alt skje. Det blir veldig spennende å se hvilke prioriteringer som blir gjort både i form av rullering på lag, spillerkjøp og taktikk. Jeg gleder meg enormt til å følge utviklingen utover sommeren og høsten, sier Eline Torneus.

Torneus vil bli en fast del av Eurosports ekspertkorps rundt Eliteserien og skal hovedsakelig være ekspert i Fotball Direkte sammen med Tor Ole Skullerud, Bengt Eriksen, Bernt Hulsker, Joacim Jonsson og Kjetil Rekdal. Ekspertdebuten kommer i Fotball Direkte-sendingen i tredje serierunde, onsdag 24. juni.

– Eline har imponert oss stort, og hun har vist en enorm kunnskap og formidlingsevne rundt norsk fotball. Det kommer godt med når vi skal formidle fotball til folket både på Dplay og lineær-TV denne sesongen, sier Morten Johannessen, fungerende sportsdirektør i Discovery.

31 år gamle Torneus har opparbeidet seg en solid fotball-CV. Hun spilte totalt ni år i Toppserien og 1. divisjon for Fløya og Røa, og hun har spilt på alle aldersbestemte landslag. I 2018 ble hun hovedtrener for Skjervøys herrelag i 3. divisjon, men har også vært hovedtrener for jentene på Norges Toppidrettsgymnas i Tromsø, og utviklingssjef i 1. divisjonsklubben Fløya. I 2018 ble hun nominert til årets unge leder av NFF.

Årets Eliteserie-sesong kan sees i sin helhet på strømmetjenesten Dplay, samt på TVNorge, Eurosport Norge og Eurosport Pluss-kanalene.

Kilde: TVNorge/Dplay/Discovery - Mer om TVNorge/Discovery - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook


Annonse