Annonse

Reality-stjerner blir programledere

22.06.2020 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TVNorge/Discovery

Tidligere i sommer ble det kjent at Singletown blir en av høstens store Dplay-satsinger. Nå er brødreparet Pierre og Daniel Louis, kjent fra Ex on the Beach Norge, klare som programledere for reality-serien.


Pierre og Daniel Louis- FOTO: TVNorge / Discovery

Svenske Pierre Louis trådte inn i rampelyset da han vant Paradise Hotel i 2015. Etter det har han vært deltaker i både andre og tredje sesong av Ex on the Beach Norge for Dplay. Nå skal han og broren Daniel lede Singletown, en ny festreality hvor kjærestepar setter forholdet på pause i fire uker for å teste ut singellivet.

– Jeg har lenge ønsket å gjøre en karriere innen TV, og det er muligens en klisjé å si det, men denne jobben er en drøm som går i oppfyllelse. Singletown er en gøy twist på datingshow vi både elsker og har deltatt i. Jeg gleder meg til å møte deltakerne og lede dem gjennom fire uker i Oslo, både som programleder og som mentor, og det beste av alt er at jeg får gjøre det sammen med broren min, sier Pierre Louis.

Daniel Louis hadde ingen tv-erfaring før han deltok i sesong to av Ex on the Beach Norge, hvor han raskt seilte opp som favoritt, både blant tv-seerne og damene. Han ble også med til Brasil for å spille inn sesong tre av reality-serien. Nå er han snart klar med både sitt første barn og sin første programlederjobb.

– Jeg har jo lagt single-tilværelsen bak meg, og er fullt i gang med å brande meg mer som en «DILF». På den annen side har både Pierre og jeg ganske bred erfaring som single menn, så jeg tror vi kan bidra med en del gode tips til deltakerne underveis i programmet. Det blir deilig å kunne være den som gir beskjedene, heller enn å bli beordret rundt av «pæddan», sier Daniel Louis.

Singletown er basert på et format som hadde premiere på britiske ITV i år. I programmet flytter de ti deltakerne inn som single i to leiligheter, like i nærheten av sine ekser. Der kan de tilbringe fire hete sommeruker med festing, luksuriøse dater, fristelser, drama og uventede tvister. Programleder-duoen avslutter hver uke med en kjærlighetsseremoni hvor parene får se hva den andre har funnet på siden sist. De kan da velge å satse videre på hverandre og forlate Singletown som et par, eller å bli værende for å utforske singellivet en uke til. Pierre og Daniel Louis vil fungere både som programledere og som mentorer for parene.

– Jeg tror ikke det er noen av deltakerne i våre programmer som har fått kastet betegnelsen «legende» etter seg flere ganger enn Pierre i årets sesong av Ex. Både han og broren Daniel har vist en evne til å både underholde og balansere konflikt, som jeg tror kommer til å gi et ekstra løft til Singletown. Vi har hatt seerrekorder med Ex on the Beach Norge og Ex and the City på Dplay i vår, og det blir gøy å se hva brødrene Louis leverer i Singletown til høsten, sier Magnus Vatn, programdirektør i Discovery Networks. Singletown kommer på Dplay til høsten.

Kilde: TVNorge/Dplay/Discovery - Mer om TVNorge/Discovery - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook


Annonse