Annonse

Ylvis er tilbake på skjermen igjen

08.07.2020 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TVNorge/Discovery

Det blir mindre talk og mer show når brødrene Bård og Vegard Ylvisåker skal lage TV på TVNorge og Dplay denne høsten. Med seg har de selvsagt både Calle Hellevang-Larsen og Magnus Devold.


FOTO: Fredrik Holst / TVNorge / Discovery

Fire år er gått siden gjengen lagde femte og siste runde av I kveld med YLVIS, programmet som ble en voldsom publikumssuksess for TVNorge og som førte til global stjernestatus for Ylvis-brødrene på grunn av musikkvideoen The Fox. Denne gangen lover de mindre prat og mer tøys og tull.

– Vi pleier å ta utgangspunkt i hva vi har mest lyst til å gjøre når vi skal lage nye ting og akkurat nå føltes det gøy å børste støvet av gamlegjengen og lage noe nytt sammen. Kombinasjonen av at Calle og Magnus er de morsomste vennene vi har og de eneste vennene vi har, gjorde det naturlig for oss å ringe dem. De sa heldigvis ja, sier Bård Ylvisåker.

Brødrene har laget humor og underholdning på TVNorge og Dplay en årrekke. Programdirektør i Discovery Networks, Magnus Vatn, er forventningsfull til comebacket.

– Bård og Vegard har laget fantastisk mye gøyal og legendarisk underholdning for oss med alt fra Norges herligste og Ylvis møter veggen til I kveld med Ylvis og Stories from Norway, og nå sist med Gullruten-vinneren Kongen befaler. Nå skal de igjen skal gi oss all humoren, galskapen og uforutsigbarheten som følger med når Ylvis, Calle og Magnus gjør det de kan best. Gjett om jeg gleder meg, sier Vatn.

Ylvis på holmen med Calle og Magnus kommer på Dplay og TVNorge denne høsten.

Kilde: TVNorge/Dplay/Discovery - Mer om TVNorge/Discovery - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook


Annonse