Annonse

Erik Follestad blir Discovery-profil

21.08.2020 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TVNorge/Discovery

Den populære TV-profilen Erik Follestad melder overgang til Discovery og blir dermed kollega med sin turkamerat fra 71° nord, Jon Almaas. Nøyaktig hva han skal lage for Dplay og TVNorge er ennå ikke helt bestemt.


FOTO: TVNorge / Discovery

– Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på oppgavene i Discovery. Vi er bare i planleggingsfasen på hvilket program det blir, men mulighetene for å innkassere min første Gullrute er absolutt til stede litt frem i tid. Jeg har spilt mye golf med Jon Almaas i sommer og han har gitt meg oppskriften. Jeg håper også at OL blir avholdt som planlagt og at jeg får muligheten til å bidra i sendingene fra både Tokyo og Beijing, sier Erik Follestad.

Erik Follestad er ikke helt ny for Dplay- og TVNorge-seeren. Han har tidligere medvirket i 4-stjerners middag, og var også en tydelig profil i vårens runde med 71° nord – Norges tøffeste kjendis – en sesong som knuste alle tidligere 71° nord-seerrekorder.

– Vi her i Discovery ble, som resten av Norges befolkning, veldig glad i «Folle» underveis i 71° nord – Norges tøffeste kjendis. Han er en svært likandes kar, og han kan gjøre god nytte for seg både innen underholdning og sport. Han blir også en viktig brikke i vekststrategien vår for Dplay, så dette er en kjempesignering for oss. Nå gleder vi oss til å sette oss ned sammen med Erik for å finne ut hva som blir hans første jobb på Dplay og TVNorge, sier Magnus Vatn.

Erik Follestad vil fortsette i sin rolle hos Spårtsklubben i VGTV. I tillegg til jobben hos VGTV har Follestad vært tilknyttet TV 2, blant annet som ishockeyekspert.

Kilde: TVNorge/Dplay/Discovery - Mer om TVNorge/Discovery - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook


Annonse