Troll, ny norsk film fra Netflix

26.08.2020 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Streaming

Netflix kommer med en ny norsk action-film, Troll, som skal regisseres av Roar Uthaug og produseres av Espen Horn og Kristian Strand Sinkerud.


Kristian Strand Sinkerud, Roar Uthaug & Espen Horn FOTO: Lasse Nyhaugen / Netflix

Dypt inne i Dovrefjell, våkner noe gigantisk etter å ha vært innesperret i tusenvis av år. Dette monsteret ødelegger alt på sin ferd med hovedstaden. Men, hvordan stopper du noe du trodde bare eksisterte i eventyr? Det er bakgrunnen for filmen "Troll" som kommer på Netflix.

- Troll er basert på en idè jeg har jobbet med i over 20 år, sier Roar Uthaug. - Jeg ser fram til å slippe løs dette norske monsteret til hele verden, sier Uthaug.

- Roar er en ekstremt dyktig filmregissør og det blir svært spennende å følge med når han går tilbake til sine norske røtter med denne ambisiøse og morsomme filmen, sier David Kosse, vice president i International Original Film.

Uthaug har tidligere vært involvert i filmer som Tomb Raider og The Wave, mens Horn og Strand i Motion Blur også står bak den norske Netflix-filmen Cadaver. "Troll" kommer på Netflix i 2022, datoen er ikke fastsatt.

Kilde: Netflix - Mer om Streaming - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook