Annonse

Ambassadøren slippes søndag

28.08.2020 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Nent Group

Det er klart for humor, kjappe replikker og en rekke misforståelser når Ingjerd Egeberg går inn i rollen som Norges ambassadør i Mexico. Alle ti episodene slippes på strømmetjenesten Viaplay på søndag.


Foto: NENT Group

Den norske ambassaden har fått i oppdrag å sikre en lukrativ våpenavtale mellom Mexico og Norge, en avtale som byr på flere etiske gråsoner for den norske ambassadøren. Under ledelse av ambassadør Trude Hoffstad, spilt av Ingjerd Egeberg, prøver den norske staben å promotere Norge og norske verdier, selv om egoistiske holdninger og personlige konflikter ofte går foran rikets interesser.

Viaplays første helnorske komiserie har i tillegg til Egeberg kjente navn som Bartek Kaminski, Hermann Sabado, Hilde Olaussen, Mats Eldøen, Kamilla Grønli Hartvig og Sarah Francesca Brænne.

Nordic Entertainment Group (NENT Group) satser stadig mer på norske produksjoner. Med fulle sesonger av serier som «Okkupert», «Wisting», «Besatt» og «Maskineriet» har strømmetjenesten styrket det norske dramainnholdet de siste årene. I tillegg til «Ambassadøren», som har premiere på søndag, er andre norske produksjoner som Marie Kristiansens «Delete Me» og Henriette Steenstrups «Pørni» på vei eksklusivt til Viaplay sammen med flere uannonserte, nye prosjekter.

«Ambassadøren» slippes i sin helhet med ti episoder på strømmetjenesten Viaplay søndag 30. august.

Mer om Nent Group - Følg TVNytt.no på Twitter eller Facebook


Annonse