Annonse

Klart for Sledheads – et snøskuterliv

24.09.2020 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TV2

I den nye TV 2-serien følger vi livene til noen av Norges råeste frikjørere på snøskuter. De lever liv der samhold og lidenskap står i sentrum, men der snøskuter til syvende og sist betyr alt.


Maria Sandberg og Sondre Zachariassen. Foto: Marius Fiskum / TV 2 (montasje)

I TV 2s nye dokusåpe «Sledheads – et snøskuterliv» blir vi kjent med frikjørerne Maria Sandberg og Sondre Zachariassen, som begge lever og ånder for snøskuter. De er stadig på jakt etter råere og villere opplevelser, og slik har det vært så lenge de kan huske.

– Det hele begynte med at foreldrene mine satt meg på en minisnøskuter da jeg var 1,5 år gammel, og siden den gang har jeg stort sett vært i fjellet. Jeg hadde ikke de feteste skiene eller PlayStation på rommet, men jeg var mye mer fornøyd enn alle de andre ungene, forteller Sondre Zachariassen.

Siden den gang har de to hovedkarakterene konstant jaktet på det ultimate adrenalinkicket. – Snøskuter er livet mitt. Jeg kan ikke se for meg et liv uten – det hadde vært direkte deprimerende, sier Maria Sandberg.

I serien som har premiere på TV 2 Sumo og TV 2 Zebra 26. oktober, skal vi til Riksgränsen i Sverige for å være med inn i Norges råeste snøskutermiljø. I en sesong fylt av action, motorbrøl og humor følger vi hovedkarakterene Maria og Sondre gjennom fall, spektakulære stunt, og hopp som for de fleste virker umulige.

Maria og Sondre gleder seg til å ta med TV-seerne inn i et univers bestående av samhold, lidenskap, fart og spenning – Sledheads viser et miljø med dypt engasjerte sjeler som elsker og lever for hobbyen sin. Jeg synes det er viktig at dette miljøet kommer frem i lyset slik at flere får ett innblikk i miljøet. Jeg hadde i alle fall ikke klart å leve uten følelsen frikjøring gir meg, sier Sondre Zachariassen.

«Sledheads – et snøskuterliv» har premiere mandag 26. oktober, på TV 2 Sumo kl. 03.00 og TV 2 Zebra kl. 22.30.

Kilde: TV2 - Mer om TV2 - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook


Annonse