Annonse

Girl Power i ny dramaserie på Viaplay

05.10.2020 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Nent Group

Den nye Viaplay Original-serien Søstre er en moderne kjærlighetshistorie med både mørke og komiske undertoner.


Søstre. Foto: Viaplay

Serien handler om to søstre og bestevenner som ender opp på helt forskjellige plasser i livet, og er basert på den første av tre bøker fra forfatterne Hannah Widell og Amanda Schulman.

Alicia lever et luksuriøst liv i øvre middelklasse på Östermalm, men under overflaten så sliter hun med kjærligheten og fasaden begynner å slå sprekker. Søsteren Vanessa gjør kometkarriere i TV-bransjen, men lever et destruktivt liv på Stockholms utesteder og velger alltid feil menn. Samtidig sliter hun med å beskytte lillesøsteren der det som er ment å være omsorg lett feiltolkes.

– Vi er veldig stolte av å kunne presentere en historie om, og av, sterke kvinner. Søstre tar opp en av de viktigeste relasjonene i livet, nemlig søsterskap. Selv om serien primært retter seg mot et yngre pulikum tar den opp temaer og situasjoner som mange kan kjenne seg igjen i, sier nordisk innholdssjef i NENT Group, Filippa Wallestam.

Opptakene begynte forrige uke i Stockholm, og hovedrollene som Alicia og Vanessa spilles av Dilan Gwyn (NENT Groups Elsk meg) og Julia Ragnarsson (Fartsblind).

- Jeg likte ideen om at en historie er sentrert rundt to søstre fordi det er et forhold som ikke har blitt utforsket mye i svensk dramaproduksjon. Da jeg møtte regissøren Julia Lindström ble jeg så inspirert fordi hun tenkte utenfor boksen og hadde en sterk visjon. Dette blir en serie jeg selv gleder meg til å se, sier Dilan Gwyn som spiller Alicia.

Serien er regissert og skapt av Julia Lindström. Søstre er en dramaserie på åtte episoder med premiere til neste år på NENT Groups strømmetjeneste Viaplay.

Mer om Nent Group - Følg TVNytt.no på Twitter eller Facebook


Annonse